Digitalt konstliv

Anna lorentzson konst och fotografi.

Konstliv

Mitt konstnärskap började på allvar för 25 år sedan då fick jag äntligen gå på konstskola och stångas med liksinnade. Det var utan tvekan de lyckligaste åren i mitt liv. Att få skapa fritt utan samhällets hårda krav på prestation.

 

Efter konstskolan började jag måla och ställa ut men kraven på att skapa något hållbart fick mig att vilja göra något annat. och helt ärligt det var ingen som gillade mitt måleri. En konstklubb sa till och med rakt ut "Gör aldrig en sådan här utställning igen".

 

 

Nåja det finns ju alltid vägar att gå så konsten fick stå i bakgrunden ett tag medan jag återhämtade mig och gjorde annat. Men så småningom kommer alltid viljan att skapa tillbaks. Tränger sig på i livet. Jag ängnade mig åt att vara frilans medan jag funderade på mitt konstnärskap.

 

Det har varit en lång väg att gå.Jag ser tillbaks och framåt.Läser och förbereder mig på nästa fas i livet.

 

 

Vägen ligger öppen arbetet fortsätter.

On facebook

När det regnar.

När jag såg ut genom fönstret såg jag den här rosen med de vackraste regndropparna. Alla dagar är inte soliga. Man måste lära sig att uppskatta dagar med stilla regn eller oväder och försöka se en vacker ros med vattendroppar i stället för att fokusera på kyla och vind.

 

 

Ungefär som valresultatet för oss liberaler. 5,5% är ett stilla regn. 36% SD ar i min valkrets är lite storm. Svårigheter att bilda en ny regering är oväder i framtiden.

Pin It

Breadcrumbs

twitter sverige

On Google +